OVIP Esszenciák – Az online boltkezelés lehetőségei és előnyei

A boltvezetés jövője

A kiskereskedelmi értékesítés ma már szinte elképzelhetetlen egy jól működő bolti program nélkül. Készletnyilvántartás, raktárkezelés, vonalkód leolvasás, számlázás és még rengeteg más folyamat kezelésére van szükség a sikeres értékesítéshez. Az OVIP vállalatirányítási rendszer bolti moduljában mindezt megteheti egy helyen, nem kell többfajta program között ugrálnia és nincs szükség további kiegészítőkre sem. Nézzük, milyen eszközökkel segíti programunk a boltvezetést!

Vonalkódolvasás, gyorskereső
Vonalkód leolvasó használatával 1 gombnyomással lehet terméket felvinni, amely meggyorsítja a kasszakezelést! Ha elakad a vonalkód leolvasással, használja az oldalsó menüben a szabad szavas keresőt, amely betűnként frissíti a találati listát, így gyorsítva a keresést! A keresési találatban azonnal áttekintheti a termék paramétereit, cikkszámot, aktuális készletszámot, árakat.

Gyors értékesítés
Vonalkód leolvasás után, egyszerűen megadhatóak a mennyiségek és az adott termékekhez kapcsolódó kedvezmények, egy kattintással azonnal nyomtatható blokk és készíthető számla! Az eredmény: könnyen kezelhető, hatékony kassza, villámgyors vevőkiszolgálás!

Automatikus raktárkezelés
Bolti modulunk automatikusan van szinkronizálva raktárkezelő programunkkal, amely azt jelenti, hogy készlete minden eladásnál azonnal változik, raktárkészlete mindig pontos és folyamatosan naprakész lesz.

Hozzáférési szintek
Online vállalatirányítási rendszerünkben az Ön biztonsága folyamatosan garantált, hiszen Ön szabja meg a hozzáféréseket és jogosultságokat. Az eladók akár úgy is használhatják bolti modulunkat, hogy a raktárkészlet módosítására nincs lehetőségük, így új alkalmazott esetén sem kell számítania kellemetlen meglepetésre.

A papír alapú, időigényes nyilvántartás ideje lejárt, vezesse boltját online, dolgozzon egyszerűen és gyorsan a felhőből! Szüksége van bolti modulra? Találja meg csomagajánlataink között az Önnek megfelelőt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy ingyenes tájékoztató keretében bemutatjuk programunkat!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!