OVIP Esszenciák – Online vállalatirányítási rendszerek előnyei

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

Manapság már elképzelhetetlen egy cég irányítása és hatékony kezelése vállalatirányítási rendszer nélkül, a modern technológia adta lehetőségek és mobilitási elvárások miatt pedig már az is alapvető igény, hogy ez a rendszer felhő alapú, bárhonnan és bármikor elérhető legyen. Nem mindegy azonban milyen áron jutunk hozzá egy ilyen rendszerhez! A kis-és középvállalkozások igényeihez igazodva jöttek létre a havidíjas rendszerek, lássuk miért is éri meg ilyen konstrukciókban gondolkodni!

Nem törvényszerű, hogy egy jól működő, modern felületű ERP rendszer méregdrága legyen, ám a feltűnően alacsony árú programok is kétkedést ébreszthetnek az emberben. Amolyan arany középútként jöttek létre az online rendszerek havi díjas konstrukciókban kínált változatai, amelyek elérhető megoldásként szolgálnak a kisebb vállalkozások számára is.

Íme 5 érv, hogy miért érdemes havidíjas online vállalatirányítási rendszert választani!

1. Nincs egyszeri költség.
Havidíjas szoftverek esetében nincsen egyszeri, magas, megterhelő költség. Egy havidíjas, online rendszer használata nem fogja megterhelni vállalkozását anyagilag, nincsenek százezres vagy milliós tételek.

2. Kiemelt ügyféltámogatás
Mivel a havi díj nem kötelezi az Ügyfelet, a szolgáltatók érdeke is, hogy folyamatosan segítsék és támogassák a felhasználókat, ún. supportot biztosítsanak, így garantálva az ügyfél elégedettségét. Ha havi díjas konstrukciót választ, biztos lehet benne, hogy a szolgáltató nem fogja magára hagyni a programmal, nyugodtan fordulhat hozzá kérdéseivel, kéréseivel!

3. Folyamatos fejlesztés
Egy online vállalatirányítási rendszernél sosem beszélhetünk kész programról. Sosem lehet kész, mivel a technológia változásával a rendszereknek is lépést kell tartaniuk, és folyamatosan fejleszteni kell, hogy megfeleljenek a legmodernebb trendeknek és legújabb elvárásoknak. Az OVIP vállalatirányítási rendszernél külön felületet alakítottunk ki annak, hogy maguk a felhasználók tehessenek fejlesztési javaslatokat, és amennyiben mindenki számára használható ötletet kapunk, azt le is fejlesztjük Ügyfeleinknek, ingyen, többletköltség nélkül.

4. Nincs elavulás
Az előbbiekből adódóan attól sem kell tartani, hogy vállalatirányítási rendszerünk nem fog megfelelni az újonnan bevezetett jogszabályoknak vagy törvényi előírásoknak. A program fejlesztői folyamatosan figyelik a jogszabályi változásokat, valamint a programozási módokat, és ahhoz igazítják a rendszer működését és funkcióit, így Ön nyugodtan hátradőlhet, hiszen rendszere mindig naprakész lesz!

5. Adatbiztonság
Cége adatai és információ sokkal nagyobb biztonságban vannak az online rendszerben, ráadásul a jogosultságokat és hozzáféréseket is Ön szabhatja meg. A felhő alapú rendszerek az adatokat online tárolják, így nem fenyegeti az a veszély, hogy ha a gépe megsérül, akkor az adatokat el fogja veszíteni. Adatai a világ egyik legerősebb szerverén lesznek tárolva, amely folyamatosan menti és tükrözi azokat.

Meggyőzőek a fenti érvek? Ha a költségvetését is kímélni szeretné, de mégis modern és hatékony vállalatirányítási rendszerre szeretne, mindenképpen havidíjas konstrukciót érdemes választania! Nézze meg az OVIP vállalatirányítási rendszer árait és csomagajánlatait, és ha továbbra is kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!