OVIP Esszenciák – Vállalatirányítási rendszer csomagárak

Elérhetőek új csomagajánlataink!

Online vállalatirányítási rendszerünk a teljes megújulás útjára lépett, ennek részeként pedig új havi díjas konstrukciókat alakítottunk ki! Immáron alapcsomagjaink bármikor kiegészíthetőek speciális modulokkal, így eredményezve az adott tevékenységi terület speciális igényeire szabott vállalatirányítási rendszert. Már kifejtettük miért éri meg havi díjas programokat használni, most megmutatjuk milyen lehetőségei vannak, ha az OVIP csomagajánlatit választja!

Új konstrukcióink kialakításánál a használhatóság és hatékonyság mellett, igyekeztünk figyelembe venni a változatos szolgáltatási és kereskedelmi területek egyedi igényeit. Így kiterjedt alapcsomagjaink mellé, mindenkinek lehetősége van olyan kiegészítő modulokat választani, amire valójában szüksége van!

Felkészült indulás – mindenre kiterjedt alapcsomagok
Három fő alapcsomagunk a szolgáltatóknak, kereskedőknek és webshop üzemeltetőknek szánt legfőbb vállalatirányítási eszközöket tartalmazzák, többek között számlázó programot, raktárkezelő programot, bolti modult, partner- és rendeléskezelőt, és további, a mindennapi munkavégzést támogató irodai programokat. Moduljaink egymással szinkronizáltak, így elegendő egyszer felvinnie az adatokat, azokat bármikor áthúzhatja a szükséges helyekre!

Speciális igényekre különleges megoldások
Alapcsomagjaink továbbá tetszés szerint kiegészíthetők speciális, egyedi igényekre szabott modulokkal is, mint a kölcsönző-, munkanyilvántartó-, gyártási- és értékesítési program. Kölcsönző programunk segítséget nyújthat szinte bármilyen jármű- és eszközkölcsönzőnek, hiszen az eszközöknek megadhatók napi díjak, karbantartási napok, lekövethető történetiségük, változatos bizonylatok készíthetők. Munkanyilvántartó programunk kimondottan szervizeseknek és kivitelezőknek biztosít átlátható menedzselést, például részletes költségkalkulációval vagy munkalap generálással. Gyártási programunk minden gyártó részére megoldást jelent a gyártási és szétszedési folyamatok kezelésére, receptúrák összeállítására, folyamatosan szinkronban a raktárkezelő programmal. Értékesítési programunk segítségével pedig könnyedén számon tarthatók a futó projektek, kijelölhetők azok felelősei, csatolhatók dokumentumok és egy gombnyomással készíthetők számlák egy adott értékesítési folyamatból.

Ha bizonytalan, hogy csomagjaink között megtalálja-e az Önnek valót, vagy kérdése merült fel a programok és vállalatirányítási rendszerünk kapcsán, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Keressen minket elérhetőségeinken, és igényelje ingyenes személyre szabott bemutatónkat, hogy betekintést nyerhessen az online vállalatirányítás világába!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!