OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Program árlisták

Amit az árlistákról tudni érdemes!

A kereskedelmi gyakorlatban a termékek árazása nagyon sokféle elv alapján működhet. Az egyik megoldás az, amikor minden terméknek egy ára van, és mindenkinek, minden körülmények között ezen az áron adjuk el. Természetesen ennek a fajta árazási módszernek is megvannak a maga előnyei, és adott esetben egy-egy vállalkozás esetében indokolt is lehet. A másik, ezzel szinte teljesen eltérő gyakorlat a közismert "piaci árazás", ahol szinte általánosan jellemző az alkudozás, az adott személyhez és az adott körülményekhez igazított "árazás". Természetesen ennek a módszernek is megvannak az előnyei, és vannak olyan termékkörök, például antik tárgyak, festmények, stb., ahol ez teljesen megszokott és indokolt gyakorlat.

A kereskedelmi vállalkozások többsége azonban valahol a kettő közötti módszert alkalmazza, mégpedig az árlisták kezelését!

A kereskedelmi partnereinket, vásárlóinkat gyakran különféle csoportokba soroljuk be attól függően, hogy milyen árakat, milyen kedvezményeket kapnak. Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Programjában korlátlan számú árlista kezelhető, vagyis a termékek gyakorlatilag korlátlan számú árral kezelhetőek! A partnerekhez pedig hozzárendelhetőek az egyes árlisták, így könnyedén tudunk az egyes vásárlóinkhoz, vásárlói csoportjainkhoz egyedi árakat beállítani!

Az árlisták kezelése azonban más esetekben is hasznos lehet!

Tegyük fel, hogy kettő darab fizikai üzletet üzemeltetünk, egyet Budapesten, egy előkelő negyedben, egyet vidéken, valamint üzemeltetünk egy webáruházat is. Teljesen természetes az, hogy az egyes üzleteinkben, valamint a webshopunkban eltérő árakon árusítjuk termékeinket! Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő és Bolti Értékesítő Programjában mindez könnyedén beállítható és kezelhető! Beállítható, hogy az egyes üzletekben az OVIP melyik árlistát vegye figyelembe, illetve beállítható az is, hogy a webshop részére melyik árlista árait küldje meg az OVIP!

Az egyes árlisták esetén természetesen az akciók is külön kezelhetőek!

Az OVIP Raktárkezelő Programjában minden egyes árlistához tartozik egy akciós ár is, valamint egy akciós időszak is. Ennek megfelelően nemcsak az árazás, de az akciózás is külön-külön kezelhető az árlistákban, teljes szabadságot adva ezzel a felhasználóknak az árazás és az akciózás tekintetében is! Az OVIP Raktárkezelő programjában pedig funkciók sokasága áll rendelkezésre az árazások gyors és könnyű elvégzésére, legyen szó akár egyedi, akár tömeges árazásról, akciózásról!

Amennyiben Ön kíváncsi az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Programjára, akkor bármikor kipróbálhatja, mindenféle kötelezettség nélkül!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Programja szorosan együttműködik az OVIP Rendszerben szereplő többi programmal, így például a Számlázó, Bolti értékesítési, Beszerzéskezelő, valamint a Rendelésfeldolgozó programokkal is, ily módon komplex megoldást tud nyújtani Önnek is kereskedelmi vállalata irányításához!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nyugodtan igényeljen ingyenesen igénybe vehető tesztfelületet, és minden kötöttség és kockázat nélkül próbálja ki a programunkat!

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!