OVIP Vállalatirányítás Raktárkezelő Számlázó felhasználói élmény

Az OVIP felhasználói felületén a munkavégzés is könnyű és gyors!

Egy felhasználó, aki munkaideje java részét a számítógép előtt tölti, és általában egy-két programot használ egész nap, az pontosan tudja, hogy mennyire fontos az, hogy egy program ne csak hasznos és jó funkciókal rendelkezzen, de a kezelhetősége is megfelelő és kényelmes legyen. Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer fejlesztésekor pontosan ezen okok miatt különösen nagy figyelmet fordítunk a felhasználói felület megtervezésére, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk biztosítani Ügyfeleink részére!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer gazdag funkcionalitással rendelkezik, mégis megőrzi gyorsaságát!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer programjai, különösen a Raktárkezelő, Számlázó, Rendelésfeldolgozó és Munkanyilvántartó programjai nagyon sok fontos és hatékony funkcióval rendelkeznek, egyre jobban megfelelve az Ügyfeleink igényeinek, elvárásainak, kívánságainak! Ugyanakkor a funkciók kialakításakor elsődleges szempont a gyorsaság, legyen az adott elvégzendő művelet egy adatrögzítés, vagy éppen egy lekérdezés. Az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben nincsen hosszú várakozás egy adatrögzítés után, és nem kell sokat várni egy lekérdezés eredményére sem! Abban az esetben, ha egy funkció működése nem éri el a szükséges gyorsaságot, a funkciót azonnal optimalizáljuk, hogy elkerüljük azt, hogy a felhasználók hasznos idejét a program működése vegye el!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer gazdag funkcionalitása mellett mégis megőrzi felületének átláthatóságát, és szemnek megfelelő színvilággal rendelkezik!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer felhasználói felületét mindig gondosan megtervezzük! Törekszünk arra, hogy az egyes programokban található hasonló funkciók szinte ugyanolyan felülettel rendelkezzenek, így elég csak egy program felületét megismerni, a többi program használata már szinte magától értetődő lesz ezután! Az OVIP Rendszer funkciói úgy vannak elrendezve a felhasználói felületen, hogy a leggyakrabban használt funkciók szinte azonnal szem előtt legyenek, a kevésbé gyakran használt funkciók pedig szintén könnyen elérhetőek, de oly módon vannak a felületen elhelyezve, hogy ne zavarják a felület könnyű átláthatóságát! Tovább, az OVIP Rendszer felületének színvilága egységes, és a színeket oly módon választjuk ki, hogy azok a szemnek kellemesek legyenek, hogy a felhasználók szemei ne fáradjanak el az egész napos munkavégzés során!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer felhasználói felülete a felhasználók által is testreszabható!

Az OVIP rendszer főképernyőjén megjelenő csempék alapján a megfelelő program kiválasztása akár egérrel is könnyen elvégezhető, de akár billentyűzet használatával is elérhetjük azonnal a szükséges programot. Emellett a felhasználók beállíthatják a csempék sorrendjét is, így a leggyakrabban használt programok csempéi azonnal elérhetőek lesznek. Továbbá, a program bal oldalán található főmenüben a felhasználók el tudják helyezni a saját, leggyakrabban használt programjainak gyorslinkjeit is, így azok azonnal, a program bármely más pontjáról is elérhetőek lesznek.

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer felhasználói felülete a munkavégzés során vezeti a felhasználót!

Az egyes programok adatbeviteli és adatlekérdezési felületeit szándékosan úgy terveztük meg, hogy a funkciók használatra egyszerű legyen, a program szinte vezesse a felhasználót, a mezőket és a gombokat is ennek megfelelően helyeztük el a felületen, továbbá az összetettebb funkcióknál már a felületen is megjelenítjük a legszükségesebb ismereteket, így nem szükséges máshová kattintani, ha a felhasználóban egy összetettebb funkció használata során kérdés merül fel, a szükséges információ azonnal elérhető! Tovább az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben súgóvideókat is elhelyeztünk, amelyek vizuálisan is bemutatják az egyes programok, funkciók használatát. Természetesen egy felhasználó a Support felületünkön is bármikor felteheti kérdését, amelyet  a lehető leghamarabb megválaszolunk, és szükség esetén képernyőképeket is küldünk, amelyekkel vizuálisan is szemléltetjük egy-egy funkció elhelyezkedését, használatát!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer hatékonyságát Ön is bármikor kipróbálhatja, mindenféle kötelezettség nélkül!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer egy összetett rendszer, tartalmaz Raktárkezelő, Számlázó, Rendelésfeldolgozó, Munkanyilvántartó, Eszközkezelő programokat is, valamint ezek mellett még sok hasznos, egyéb programot is. Ezeknek a programoknak a használatával az üzleti élet szinte bármely szereplőjének hasznos segítőtársa lehet az OVIP rendszer, foglalkozzon egy vállalkozás akár kiskereskedelemmel, nagykereskedelemmel, üzemeltessen webshopot, vagy akár csak üzemeltessen egy szervizet. Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!