OVIP Esszenciák – Programjaink az eladók igényeire szabva

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan értékeli azokat a programokat, amelyek tökéletesen lefedik munkafolyamatait és támogatják mindennapi munkavégzését. Raktárkezelő programban nyilván tarthatja árukészletét, bolti modulban könnyen kezelheti eladásait, kiadáskezelőben lekövetheti költségeit, ha pedig mindezt képes összehangoltan kezelni egyetlen programmal, akkor Ön lehet a leghatékonyabb a munkájában! Mutatjuk, milyen OVIP „fegyverekkel” lehet Ön a legjobb eladó!

OVIP online vállalatirányítási rendszerünk számos modullal rendelkezik, köztük olyanokkal is, amelyek kifejezetten az eladók igényeire lettek szabva! Lássuk, hogyan támogatják ezek a programok az eladási folyamatot!

Raktárkezelő programTapasztalja meg a korlátlanságot: tartsa nyilván korlátlan számú termék árukészletét, tetszőleges számú raktárban! Ha rengeteg időt is szeretne spórolni, használja beszerzés generátorunkat, vagy tömeges árazás funkciónkat! Végezzen leltárt egyszerre több munkatársával, egy időben, akár telefonról vagy tabletről!

Bolti programVonalkód leolvasó használatával 1 gombnyomással felviheti termékeit a rendszerbe! Egyszerűen megadhatja a mennyiségeket és az adott termékekhez kapcsolódó kedvezményeket, egy kattintással pedig azonnal nyomtathat blokkot, vagy készíthet számlát. Kezelje villámgyorsan a kasszát!

KiadáskezelőKövesse le pontosan költségeit! Egyszerű, de látványos grafikonon ellenőrizheti havi és éves kiadásait, fennálló tartozásait. Költség rögzítésénél hozzárendelhet kategóriát, partnert, dokumentumot, és határidőket, így semmi nem kerüli el a figyelmét, átláthat minden apró részletet.

Vállalatirányítási rendszerünk minden modulja egymással szinkronizáltan működik, így könnyedén húzhat át adatokat a szükséges folyamatoknál, munkáját összehangoltan segítik különböző programjaink és azok funkciói!
Ha úgy érzi, Önnek is egy ilyen komplett irányítást biztosító rendszerre van szüksége, kérje ingyenes tájékoztatónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye fel kérdéseit!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!