OVIP – Jó tudni – Raktárkezelő program és minimum készlet

Mire való a minimum készlet?

Ha Ön kereskedő, akkor valószínűleg Ön is találkozott már azzal a szituációval, amikor éppen kiszolgálná Partnerét az általa megrendelt mennyiségű áruval, de már nincs raktárkészleten annyi termék! Magyarázkodhat, rendelhet villámgyorsan, az adott helyzetben viszont tény, hogy nem tudja megfelelően kiszolgálni Ügyfelét, ami akár komoly kockázatot is jelenthet jövőbeni együttműködésükre.

 

Szerencsére könnyen kivédhetőek az ilyen kellemetlen helyzetek, ha az ember használja raktárkezelő programunk minimum készlet funkcióját! Vállalatirányítási rendszerünkben a minimum készlet beállítás egy nagyon nagy segítség a raktárosoknak, hiszen azonnal tud jelezni, ha egy adott termék egy megadott mennyiség alá megy.

Ez egy kis boltnál is nagyon előnyös, de akár egy bolthálózatnál is megállja a helyét, ahol a beszerzés hosszabb folyamat lehet.

Ha pedig Ön úgy szeretné, vállalatirányítási rendszerünk akár e-mailes értesítést is küld, ha egy termék elérte a minimum készletet a raktárban.

Az OVIP raktárkezelő programjában ráadásul lehetősége van csak a minimum készlet alatti termékekre külön listát generálni, így azonnal átlátni a kritikus pontokat.

 

Nézzen szét raktárkezelő programunk további hasznos funkciói között!

 

 

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!