OVIP – Jó tudni – Raktárkezelő program és optimális készlet

Optimális készlet a gyors beszerzésért

Egy jó kereskedő ismeri a termékeit, és azt is tudja miből, mennyinek kell készleten lennie, hogy vásárlóit maradéktalanul kitudja szolgálni. Pontosan ebben lesz segítségére raktárkezelő programunk optimális készlet funkciója!

Vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában Ügyfelünknek lehetősége van beállítani, hogy az adott termékből hány darabot szeretne a polcon, vagy a raktárban látni. Ezt az ún. optimális készletet lehet használni akkor is, amikor a kereskedő leadja a beszállítóknak a rendelését, hiszen célszerű mindig optimális készlettel számolni.

A beszállító felé történő rendelés leadása, készletkezelés vezetése nélkül rendkívül hosszú folyamattá válhat. Abban az esetben viszont, ha történik készletkezelés egy raktárkezelő programban, akkor több száz termék esetén szintén praktikus lehet, ha látja a kereskedő a megrendelendő darabszámokat.

Ehhez még egy extra segítséget is biztosítunk vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában, mégpedig a beszerzés generátorunkat! Ezzel az eszközzel pár gombnyomással le lehet kérdezni, hogy melyik termékből mennyit kell rendelni, akár beszállítóként is!

OVIP-tipp: A lekérdezett listákat villámgyorsan lehet exportálni Excelbe és PDF-be is!

 

Nézzen szét raktárkezelő programunk további hasznos funkciói között!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!