OVIP Jó tudni – Használjon árszorzót a bevételezésnél

Bevételezésnél használjon árszorzót!

Önnek is fejtörést szokott okozni bevételezésnél az árszámítás? Bízza ránk a kalkulálást, hiszen OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában az árszorzó funkciót is megtalálhatja, amelynek segítségével könnyen és automatikusan számíthat árakat bevételezésnél!

Munkánk során többször találkozunk olyan Ügyfelekkel, akiknél az árszámítás egyszerűen a beszerzési ár százalékos szorzatával van meghatározva. Az ilyen esetek nagy részében a kereskedő minden beszerzésnél egy számológéppel kalkulálja, hogy milyen áron is adja el a terméket, amely elég időigényes folyamat lehet.

Ilyenkor érdemes használni raktárkezelő programunkban az árszorzót, hiszen segítségével már nem kell külön kalkulálgatni, hanem maga a program fogja a megadott árréssel felruházni raktárkezelőjében a terméket. Ennek a funkciónak köszönhetően, gyakorlatilag csak a bevételezésnél kell engedélyezni az árszorzó használatát, esetleg annak végeredményét a marketing tudatosság nevében kerekíteni, és már mehet is a termék a polcra a megfelelő áron.

Az OVIP vállalatirányítási rendszer raktárkezelő programjában az árszorzó kezelése nagyon rugalmas, hiszen akár termékenként is meg lehet adni az árszorzókat, így ha az egyik termék csoportnál magasabb, a másiknál kisebb árrés alkalmazandó, azt is hatékonyan tudja kezelni a rendszer.

Az árszorzó mellett olyan további hasznos és munkafolyamatot megkönnyítő funkciók találhatók raktárkezelő programunkban, mint a tömeges bevételezés, beszerzés generátor, címkenyomtatás, vagy éppen a szavatosságkezelés. Ismerje meg OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programját, és további moduljait, többek között számlázó programunkat és bolti modulunkat is! Próbálja ki vállalatirányítási rendszerünket mindenféle kötöttség nélkül, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

 

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!