OVIP Jó tudni – Használjon árszorzót a bevételezésnél
Érdeklődöm

Önnek is fejtörést szokott okozni bevételezésnél az árszámítás? Bízza ránk a kalkulálást, hiszen OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában az árszorzó funkciót is megtalálhatja, amelynek segítségével könnyen és automatikusan számíthat árakat bevételezésnél!

Munkánk során többször találkozunk olyan Ügyfelekkel, akiknél az árszámítás egyszerűen a beszerzési ár százalékos szorzatával van meghatározva. Az ilyen esetek nagy részében a kereskedő minden beszerzésnél egy számológéppel kalkulálja, hogy milyen áron is adja el a terméket, amely elég időigényes folyamat lehet.

Ilyenkor érdemes használni raktárkezelő programunkban az árszorzót, hiszen segítségével már nem kell külön kalkulálgatni, hanem maga a program fogja a megadott árréssel felruházni raktárkezelőjében a terméket. Ennek a funkciónak köszönhetően, gyakorlatilag csak a bevételezésnél kell engedélyezni az árszorzó használatát, esetleg annak végeredményét a marketing tudatosság nevében kerekíteni, és már mehet is a termék a polcra a megfelelő áron.

Az OVIP vállalatirányítási rendszer raktárkezelő programjában az árszorzó kezelése nagyon rugalmas, hiszen akár termékenként is meg lehet adni az árszorzókat, így ha az egyik termék csoportnál magasabb, a másiknál kisebb árrés alkalmazandó, azt is hatékonyan tudja kezelni a rendszer.

Az árszorzó mellett olyan további hasznos és munkafolyamatot megkönnyítő funkciók találhatók raktárkezelő programunkban, mint a tömeges bevételezés, beszerzés generátor, címkenyomtatás, vagy éppen a szavatosságkezelés. Ismerje meg OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programját, és további moduljait, többek között számlázó programunkat és bolti modulunkat is! Próbálja ki vállalatirányítási rendszerünket mindenféle kötöttség nélkül, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

 

Vissza