OVIP Esszenciák – Bevételezés egyszerűen raktárkezelő programban

Több száz termék bevételezése egy gombnyomással? Lehetséges!

Akinek munkája során raktárkezelő programot kell használnia, annak állandó feladata lesz a bevételezés is, hiszen ez a raktározási munkafolyamat szerves része, a mindennapokban megjelenő foglalatosság. Általában rengeteg időt vesz igénybe a bevételezés, pláne egy nagyobb tétel esetén, de szerencsére nem az OVIP-ban! Vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programja egy olyan funkcióval bővült, amelynek segítségével pillanatok alatt bevételezhet akár több száz terméket is!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden raktárkezelési folyamatban résztvevő munkatárs rémálma lehet a sok tételből álló bevételezés. Nagyon sok időt vehet igénybe, hogy tételenként kell felvinni a bevételezendő termékeket, ráadásul figyelni kell a beviteli hibák elkerülésére is, hogy ne rontsa el az ember az egész raktárkészletet.

Szerencsére manapság már egyre elterjedtebb az a metódus, hogy a nagykerektől adattáblázatot lehet kérni, egy Excel formátumban elküldik a Partnereik részére a termékek listáját, így elősegítve az adatmennyiségét átláthatóbb feldolgozását. Erre reflektálva OVIP raktárkezelő programunk bevételezési rendszerét kibővítettük egy ún. Tömeges bevételezés funkcióval, ami képes feldolgozni a kapott Excel fájl adatait. Önnek lényegében nincs más dolga, mint a nagyker Partnerétől kapott fájlt feltölteni a bevételezéshez, így lehetősége van akármennyi terméket egyetlen gombnyomással bevételezni! Ugye mennyire egyszerű ebben a formában a bevételezés?

Íme, online vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjának további hasznos funkciói, melyek a mindennapi munkáját segíthetik:

  • - Beszerzés generátor
  • - Tömeges árazás
  • - Címkenyomtatás
  • - Szavatosság kezelés
  • - Párhuzamos leltározás
  • és még sorolhatnánk, tekinse meg raktárkezelő programunk további lehetőségeit!

 

Szeretné, ha nem teher lenne a vállán a raktárkezelés, hanem egy gördülékenyen és hatékonyan működő folyamatkezelés, ami vállalkozása sikerességét biztosítja? Akkor ismerje meg OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programját, és további hasznos moduljait, mint a számlázó programot, vagy bolti modult! Próbálja ki, mielőtt döntene, kérje ingyenes demóverziónkat elérhetőségeinken!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!