OVIP Esszenciák – Címkenyomtatás raktárkezelő programmal

Raktárkezelő programunk új funkciója a címkenyomtatás!

Újabb funkcióval bővült raktárkezelő programunk, most már Ügyfeleink könnyedén nyomtathatnak címkéket is, amikor szükségük van rá! Kereskedők biztos szembesültek már olyan problémával, hogy a termékeken, valamilyen oknál fogva nincsen címke, és ennek a pótlása bizony nem minden esetben oldható meg könnyen. Nekik szolgál megoldásként a címkenyomtatás funkciónk, mellyel könnyen és gyorsan készíthető akár egyénre szabott címke is!

Főleg külföldi áru, vagy saját gyártású termékek esetén szokott előfordulni, hogy az adott termék nem rendelkezik címkével. Ilyenkor minél hamarabb pótolni kell a hiányosságot, címkét kell nyomtatni, azonban ennek módja lehet nagyon egyszerű, vagy éppen nagyon bonyolult is.

Partnerünkkel, a Vonalkód Centrum Kft-vel megkerestük a legprofibb megoldást a kereskedők számára, amellyel akár több száz termékre is lehet címkét nyomtatni másodpercek alatt!

Hogyan működik?

Raktárkezelő programunkban elvégzett bevételezések után, egyszerűen csak meg kell nyomni a címkenyomtatás gombot, és a címkenyomtató már ki is adja az új termékek címkéit. Amennyiben szakmai kérdése merülne fel a raktárkezelő címkenyomtatásával kapcsolatban, partnerünk, a Vonalkód Centrum Kft. is rendelkezésre áll Ügyfeleink számára!

Hogyan néz ki egy címke?

A megjelenésben is nagyon nagy szabadságot adtunk ügyfeleinknek, hiszen vállalatirányítási rendszerünkben be lehet állítani, hogy a címkén milyen sorok jelenjenek meg, azok milyen mérettel rendelkezzenek, és további formázási lehetőségek is adottak Ügyfeleink számára, így a címkék egyénre is szabhatóak.

Raktárkezelő programunkban ezen kívül címke sablonokat is lehetőség van használni, így könnyen lehet váltani például egy termék és egy polc címke között.

Gyakran találkozik címkenyomtatással, de eddig nem talált megfelelő eszközt hozzá? Használja OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programját, és ismerje meg a címkenyomtatás funkció adta lehetőségeket! Nézzen szét raktárkezelőnk további eszközei között, vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat és próbálja ki vállalatirányítási rendszerünket!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!