OVIP Eszzenciák – Villámgyors raktárkezelés OVIP rendszerrel!

A világ leggyorsabb leltározása!

Ugye hihetetlenül hangzik? Pedig egyáltalán nem az! Felejtse el a papírt, a hosszú órákig tartó számolgatást és ellenőrzést, mutatjuk hogyan spórolhat időt, energiát és nem kevés költséget is cégének a villámgyors leltározással! Lássuk az OVIP leltár program lehetőségeit!

Milyen funkcióktól lesz villámgyors a leltár program?

1., Párhuzamos munkavégzés: felhő alapú rendszerünknek köszönhetően, egyszerre több munkatárs, több eszközön is végezheti a leltárt. Akár tableten, akár telefonon végzik a kollégák a leltározást, a program folyamatosan frissíti az aktuális állapotot, így gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a folyamatot.

2., Automatizmus: mivel online raktárkezelő programról beszélünk, természetesen nincs többé papíron vezetett nyilvántartás és összesítés, a rendszer automatikusan elvégzi a műveleteket. Ha mégis szükség lenne a leltárra fizikai formátumban, egy gombnyomással készíthető leltárív, valamint nyomtatható az összesítés, rajta az összes termék megnevezésével, cikkszámával és a készletkorrekcióval is.

3. Pontosság: raktáranként készíthető leltár, amelyben a hibázási lehetőséget kizárja a program, mivel addig nem enged lezárni egy folyamatot, ameddig minden termék felvitelre nem kerül. A leltárban azonnal láthatóvá válnak az eltérések, amelyekről összesítőt kap készletkorrekció formájában.

4. Történetiség: bármikor ellenőrizheti a leltár történetiségét, azaz ki, mikor és mit vitt fel a leltározás során. Visszakövethető az adott termék, annak cikkszáma, hogy melyik munkatársa vitte fel, és a rendelkezésre álló készletből mennyit rögzített.

Online raktárkezelő programunk ezen funkcióval látványosan időt spórolhat a leltározás során, és talán kollégáinak sem lesz olyan ijesztő elvégzendő feladat a jövőben! Tegye hatékonyabbá a készletnyilvántartást, leltározást, könnyítse meg saját dolgát és használja ki vállalatirányítási rendszerünk előnyeit! További modulokról és funkciókról ITT olvashat, amennyiben pedig felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!