OVIP Esszenciák – Tömeges bevételezés a raktárkezelő programban

Új funkció a raktárkezelő programban: tömeges bevételezés

Újabb funkcióval bővült OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programja, immáron könnyedén készíthető tömeges bevételezés is! Ismerje meg ezt a nagyon hasznos funkciót, amelynek segítségével tömeges tételek esetén is egy gombnyomással is elvégezheti a bevételezést, pillanatok alatt!

OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programja eddig is bővelkedett olyan hatékony és naprakész funkciókban, mint a beszerzés generátor, tömeges árazás, árrés számítás, vagy éppen a címkenyomtatás. Ezt a sort erősíti most új eszközünk, a tömeges bevételezés!

Mit is tud a tömeges bevételezés funkció?

A raktárkezelő programban a bevétel készítése során, a bevételezendő termékek listáját, az összes tétellel 1 gombnyomással be tudja emelni.

Miért jó ez?

Mert rengeteg időt tud spórolni, hiszen akár több ezer terméket is pillanatok alatt bevételezhet.

Egyre több nagyker küldi már át partnerei számára Excel formátumban is a bevételezendő termékek listáját, amellyel sokkal gyorsabban és pontosabban lehet bevételezni, ha rendelkezésre áll egy olyan feldolgozást segítő eszköz, mint raktárkezelő programunk tömeges bevételezése.

OVIP-tipp: Plusz segítséget tud nyújtani ez a funkció egy webáruház, vagy raktárkezelés indításánál is, hiszen az első termék importnál már azonnal lehet tömeges bevételezést csinálni, ami sokszor több ezer termék egyidejű importját jelenti. Ugye mennyi munkaidő spórolható így?

OVIP-tipp Extra: Ha nem szeretne hosszú hónapokat tölteni egy vállalatirányítási rendszer bevezetésével és a raktárkezelő program megtanulásával, akkor az OVIP az Ön programja! Modern, felhasználóbarát kezelőfelülettel és folyamatos támogatással segítjük Ügyfeleinket.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön mindennapi munkavégzését is könnyebbé és egyszerűbbé tudja tenni a tömeges bevételezés funkció, nem is beszélve raktárkezelő programunk többi fegyveréről! Ismerje meg a teljes vállalatirányítási rendszerünket, próbálja ki további moduljainkat is, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

 

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!