OVIP Esszenciák – Tömeges termékkezelés raktárkezelő programban

Tömeges termék kezelés az OVIP-ban

Új funkcióval bővült OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programja, immáron lehetőség van tömegesen is kezelni a termékeket! Az elmúlt időszakban rengeteget gyorsult OVIP raktárkezelő programunk a termékkezelésben, ennek egy mérföldköve legújabb fejlesztésünk is, hiszen most már nemcsak egyesével lehet az adatokat módosítani a termék adatlapon, hanem az OVIP táblával is villámgyorsan lehet változtatni!

Tömeges termék módosítás OVIP táblával

Ismerje meg az OVIP raktárkezelő program új csodafegyverét, az OVIP táblát! A tábla segítségével könnyedén módosíthat termékeket tömegesen, illetve a módosításon túl függvényeket is lehet használni, amikkel akár több száz termék kategóriáját, vagy akciós árát is képleteken keresztül lehet változtatni pillanatok alatt.

Hogyan működik?

OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában a Termék kezelése alatt új menüpont jelent meg, Tömeges termék kezelés címmel. A megnyitás után rögtön egy szűrő segítségével kikereshetőek a termékek, majd kiválasztható, mely oszlopok jelenjenek meg a táblában, a cikkszámtól az árlistákig. A használatot rövid magyarázat és útmutató segíti, függvénytáblázattal és példákkal.

A tábla generálásra kattintva készül el a saját, egyedi igényekre szabott OVIP tábla, amelyben csak a kijelölt paraméterek jelennek meg, így nem lesz feleslegesen sok adat előttünk, csak amire valóban szükség van. A táblában történő termékkijelölésekkel és függvények használatával pár perc alatt elkészíthetők a kívánt változtatások, amelyek így tömegesen érintik a termékeket.

Aranyat érne Önnek ez a raktárkezelési funkció? Ismerje meg raktárkezelő programunk további funkcióit is, köztük a tömeges bevételezést vagy a beszerzés generátort! Komplex vállalatirányítási rendszerünk további modulokkal is rendelkezik, köztük számlázó programmal és bolti modullal is, próbálja ki ezeket is, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!