OVIP Esszenciák – Variánskezelés raktárkezelő programmal

Már a variánskezelés sem akadály az OVIP-ban!

A variánskezelés a webáruházak és boltosok számára biztosan nem új keletű kifejezés, azonban sokaknak meggyűlik a baja az ezzel kapcsolatos raktárkészlet kezelésével. Általánosságban elmondható, hogy sok olyan termék van a boltok polcain, amelyeknél egy típusból többféle variáció is létezik. Az ilyen termékek készletkezelése egy rémálom lehet, de nem az OVIP vállalatirányítási rendszer raktárkezelő programjában!

Vegyünk egy klasszikus példát a variánskezeléses termékre: adott egy póló, amit nyilván többféle színben és méretben is lehet kapni. Ennek a terméknek a kezelése egy webáruházban és raktárkezelő programban egyaránt kifejezetten bonyolult tud lenni, ha nem lehet összekapcsolni a termékeket. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy ha van 4 méretünk és annak 4 színe, akkor már rögtön 16 terméket kellene külön-külön feltölteni, és a látogató azonnal elveszne a sok termékben.

Ehelyett azonban meg lehet oldani, hogy az adott pólót egy termékként visszük fel, és ennek az adatlapján lehet kiválasztani a preferált színt és a méretet, azaz a termék variánsait.

Az egyedüli bonyolultság ebben az, hogy minden variációnak külön készlete is van, és ezeket a kereskedőnek fontos látnia a raktárkezelő programban, hogy lássa miből, mennyit kell rendelnie (például, hogy egy fehér L-es pólóból hány darab van jelenleg raktáron).

És itt jön a képbe OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjának új funkciója, a variánskezelés, amelyben össze lehet kapcsolni az azonos típusú termékek variánsait, és teljesen külön lehet kezelni a raktárkészletet, mindezt úgy, hogy a látogatónak a webáruház felületén mégis egy termékként jelenik meg. Így a vásárló is átláthatóan és kényelmes tud böngészni, és Ön is tökéletesen átláthatja készleteit a raktárkezelő programban.

Felkeltette érdeklődését vállalatirányítási rendszerünk variánskezelése? Ismerje meg raktárkezelő programunk további hasznos funkcióit is, mint a tömeges bevételezés, címkenyomtatás vagy szavatosságkezelés! Ha komplex vállalatirányítási rendszerre van szüksége, akkor is jó helyen jár, hiszen a raktárkezelő program mellett, számlázót, bolti modult és további irodai programokat is megtalál csomagajánlatainkban! Kérje ingyenes próbaverziónkat még ma!

 

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!