OVIP Esszenciák – Vonalkód leolvasó a raktárkezelő programban

Nyerjen időt vonalkód leolvasóval!

Egy bolti kereskedelmi rendszer munkafolyamatai rengeteg részből tevődnek össze, a számlakészítéstől a bonyolult bevételezésig vagy leltározásig, többféle feladattal is szembesülnek a munkavállalók. A raktárkezelő és számlázó programok automatizációi egyre jobban segítik a munkavégzést, ám van egy olyan eszköz, amely mindenen túltesz, és egyszerre támogatja több fronton is a folyamatokat. Ez pedig nem más, mint a vonalkód leolvasó, és most megmutatjuk, hogy az OVIP vállalatirányítási rendszerben, melyik feladatnál, mennyi időt is tud Önnek spórolni!

Lássuk, milyen pontokon tud segíteni a raktárkezelő programban a vonalkód leolvasó, melyek azok a napi rutin feladatok, amelyeket sokkal gyorsabban lehet elvégezni a segítségével:

- Bolti eladások: egyértelmű a szerepe, egy gyors leolvasás és már a rendszerbe is kerül a termék, gördülékenyen végezhető vele az eladás, gyorsul a kasszakezelés.

- Számlakészítés: nem kell újra és újra felvinni a számlakiállításhoz szükséges adatokat, a leolvasó azonnal átemeli az információkat, rögtön készíthető is bármilyen bizonylat!

- Termék keresések: nem kell a raktárkezelő programban manuálisan keresgetni a termék nevek és paraméterek között, egy csippantás, és a vállalatirányítási rendszer már meg is jeleníti az adott termék adatlapját, minden fontos információval.

- Bevételezések: vigye fel vonalkód leolvasóval villámgyorsan a raktárkezelő programba a bevételezni kívánt árucikkeket!

- Leltározás: spóroljon rengeteg időt a leltározáson, használjanak akár egyszerre több munkatársával is vonalkód leolvasót a termékek leltározására.

 

Ahogy látszik is, egy vonalkód leolvasóval felszerelt raktárkezelő program időt és pénzt is spórolhat Önnek! Ráadásul a vonalkód leolvasáshoz csak egy egyszerű és egyáltalán nem drága vonalkód leolvasó szükséges, amely lehet USB-s, vagy akár bluetotth-os is, ami még nagyobb kötetlenséget biztosít. Kérje online vállalatirányítási rendszerünk demó verzióját, és próbálja ki ingyenesen raktárkezelő programunkat, valamint többi modulunkat!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!