OVIP Jó tudni – Módosítson több száz terméket pár perc alatt!

OVIP tábla vs. Excel

Találkozott már OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjának jolly jokerével? Ez pedig nem más, mint az OVIP tábla, amelynek segítségével akár több száz terméket is módosíthat egyszerre! Miért jobb ez a funkciója a raktárkezelő programnak, mint egy Excel tábla? Cikkünkből megtudhatja!

A vállalatirányítási rendszerekben egy olyan készletkezelő rendszernél, ahol akár több tízezer terméket is kezelni kell, nagyon fontos egy olyan funkció vagy eszköz, amivel tömegesen, gyorsan lehet módosítani. Ezt a cégek nagy része Excel export-import funkcióval oldja meg, hiszen ez egy nagyon jól hangzó és gyors megoldás tud lenni.

Azzal viszont számolni kell, hogy az Excel - mint ahogy már sokan tapasztaltuk –, rejteget olyan formázásokat, beállítási lehetőségeket, amelyek egy gombnyomásra akár egy egész sor adatot is módosíthatnak, sorrendet változtathatnak.

Gondoljunk csak bele, például egy rossz gomb megnyomásával 600 terméknek elcsúszik az ára, és teljes káoszt okoz az összes árazásban, ami mondjuk folyamatos szinkronban van egy webáruházzal. És ezzel kész is a katasztrófa!

Éppen a fentiek miatt döntöttünk úgy, hogy vállalatirányítási rendszerünk Ügyfeleinek a raktárkezelő programban saját "OVIP Excelt" fogunk biztosítani, ahol a mezőkbe kattintva azonnal tudnak gyorsan átírni értékeket, sőt akár függvényeket is használhatnak, mondjuk egy gyors akciózáshoz. Módosítson akár több száz terméket pillanatok alatt, biztonságosan!

Egyszerűen csak meg kell adni, hogy mely termékeknek milyen paramétereit szeretnénk módosítani, és a kigenerált táblában egyszerűen használható függvényekkel tudjuk kiadni a műveleti parancsokat. Ez akár egy átkategorizálásnál, akár egy árazásnál, akár termék név bővítésnél, akár webáruház megjelenítésnél tökéletesen és hatékonyan használható funkció.

Az OVIP raktárkezelő programjában a Tömeges termék kezelés célja, hogy Ügyfeleink pillanatok alatt tudják módosítani termékeiket, a teljes biztonságban. Ha Önt is meggyőzte a tömeges termékkezelés, és hasonló hasznos eszközökre van még szüksége, tekintse meg raktárkezelő programunk további funkcióit! Próbálja ki komplett vállalatirányítási rendszerünket, számlázóval és bolti modullal együtt is, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!