Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer dizájnos számlasablonjainak vitathatatlan előnyei

Sugározz profizmust látványos számlasablonjainkkal!

Az OVIP-nál hisszük, hogy az igazi siker a legapróbb részletekben rejlik. Olyan apró részletekben, mint például egy ízlésesen megtervezett, szépen kivitelezett számlasablon, amit a vásárló örömmel vesz a kezébe, jó első benyomást kelt és a dizájn miatt sokági megmarad az emlékezetében. 

Mivel fő célunk, hogy segítsük Partnereinket a vállalkozásuk sikerességében, ezért OVIP Vállalatirányítási Rendszerünk Számlázó moduljában lévő számlasablon-kínálatunkat további 5 ízléses számlasablonnal bővítettük, hogy minden Ügyfelünk megtalálhassa a cége profiljához legjobban illő számlasablont. 

 

A számlasablonok beállítása lépésről-lépésre

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Számlázó moduljában az új számlasablonok beállítása végtelenül egyszerűen elvégezhető. Az alábbiakban lépésről - lépésre végigkísérünk a folyamaton. 

1.lépés - Cég logójának hozzáadása a számlasablonhoz

Ahhoz, hogy az a kiválasztásra kerülő számlasablonon megjelenjen a vállalkozásunk logója nem kell mást tennünk, mint a az OVIP Beállítások moduljában a Céges adatok fülre kattintani, majd ott az Alapadatok rész alatt található Logó mezőbe feltölteni a cégünk logóját. Az esztétikus megjelenés érdekében 500 x 300 képpontos kép fájl feltöltését javasoljuk. Az itt beállított logó az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Számlázó moduljából kiállított összes számlára rá fog kerülni. 

2.lépés - A számlasablon kiválasztása

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Számlázó moduljában, azon belül is a Beállítások menüpont / Általános beállítások menüpontban lehet kiválasztani a Nekünk tetsző számlasablont. Összesen 6 db sablon közül választhatunk. Abban az esetben,hogyha nem állítunk be magunknak egyedi sablont, akkor a rendszer alapértelmezetten az A -sablonnal állítja ki a számlákat. 

 A beállítható számlasablonok mindegyikét a sablon jobb felső sarkában lévő nagyító ikonra kattintva tekinthetjük meg részleteiben. Hogyha kiválasztottuk az alkalmazni kívánt számlasablont, kattintsunk a sablon jobb alsó sarkában lévő mentés ikonra, majd állítsuk be a sablonhoz a vállalatunkhoz leginkább passzoló színt. Voliá, kész is vagyunk! 

 

QR kód a számlán

Az OVIP Vállalatrányítási Rendszer Számlázó moduljának új funkciójával a nyomtatott számlaképre egyedileg generált QR kód illeszthető.

Miért jó, ha QR kód van a számlán? Azont túl, hogy a kiállított számlán egy jól elhelyezett QR kód dizájnelemnek sem utolsó, leginkább gyakrolati előnyökkel jár az alkalmazása, hiszen partnereink számára megkönnyíthetjük a tőlünk kapott számláiknak a kiegyenlítését. Ezt pedig minden bizonnyal ők is nagyra fogják értékelni.  

De hogyan is zajlik pontosan a QR kódos számlabefizetés?

Csak be kell jelentkezni a számlavezető banknak az alkalmazásába, majd azon belül ki kell választani a QR kódos fizetési lehetőséget és beolvasni a számlán szereplő QR kódot a mobiltelefonnal. Az QR kód tartalmazza a számla utaláshoz szükséges adatait. Ezek az adatok a mobiltelefonnal történő beolvasással átemelődnek a banki alkalmazásba, így nem kell egyesével beírni az utaláshoz szükséges adatokat. Összességében tehát a banki átutalásnak a hosszadalmas procedúrája a QR kód beolvasásra és jóváhagyás gomb megnyomására rövidül. 

 

A csinos külső szabályos belsőt takar! 

Aranyszabály, hogy a szemrevaló megjelenés sosem mehet a jogszabályi előírásoknak a rovására, így az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Számlázó moduljának új számlasablonjai a számlák összes kötelező tartalmi elemét tartalmazzák. Amennyiben szeretnél többet megtudni a számlák kötelező tartalmi elemeiről, kattints és olvasd el a témában íródott cikkünket!

Dizájnos számlasablonjaink a Te érdeklődésed is felkeltették? Ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot, kérd ingyenes teszt felületünket és csodáld meg Te is az  OVIP Vállalatirányítási Rendszer legújabb számlasablonjait! Ha pedig kigyönyörködted magad, ne felejtsd el kipróbálni komplex rendszerünk nagyszerű funkcióit, amelyek már több száz felhasználónak könnyítik meg a mindennapi munkavégzését.

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!