OVIP Esszenciák – Hasznos tippek cégvezetőknek!

A szolgáltatók adu ásza: a Munkanyilvántartó

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lekövethető minden munkafolyamat lépésről lépésre, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen pár kattintással már számlázhat is! Lássuk, mit tud az OVIP Munkanyilvántartó!

Megoldás a nyilvántartási problémákra!

Számos adminisztrációs feladatot oldhat meg egy csapásra! Munkalapot kell készítenie vagy éppen anyagköltséget kiszámítania? Számlát készíteni? Költségkalkulációt végezni mind az ügyfele mind a saját részére? Mindezt megteheti egy helyen, egy modulban, ahol eléri az összes funkciót, és nem kell egyik programból a másikba átlépnie, hogy elvégezze az aktuális feladatokat!
Egy adott munka adatlapjáról egyetlen kattintással nyomtathat munkalapot, költségkalkulációt, vagy számlát készíthet, valamint önköltség és számlázandó költségnél is kiszámíthatja a munkadíj, az anyag- és egyéb költségeket, így átláthatóvá válik a munkafolyamat során felmerülő összes tétel. Mindezt pedig megteheti online, bármikor, bármilyen eszközről, legyen akár az irodában vagy akár ügyfélnél, terepen!

Mit tud még Munkanyilvántartó modulunk?

 

  • Munkafolyamatoknál kategóriák, azon belül státuszok kezelése
  • Munkánként beállítható fizetési mód, munkaszám, számlaszám, kárszám
  • Munkához rendelhető felelős, további munkatársak hozzáférésének beállítása
  • Munkavégzés helyszínhez megadható kapcsolattartó adatok, leírás
  • Munkánként korlátlan számú csatolmány, bizonylat, feladat hozzárendelés
  • Automatikus számla-, szállítólevél készítés
  • Automatikus munkalap generálás tényleges költségből

 

Épp egy ilyen programot keres cége számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy ingyenes tájékoztató keretében bemutatjuk vállalatirányítási rendszerünket!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!