OVIP Vállalatirányítás Raktárkezelő Program tömeges termékkezelés

Termékadatok tömeges feldolgozása, módosítása - egyszerűen és gyorsan!

A kereskedelmi tevékenység folytatása során gyakran előforduló munkafolyamat, hogy valamely okból egyszerre sok terméknek szükséges módosítani valamely adatát, tulajdonságát. Az OVIP Vállalatirányítási Raktárkezelő programjában mindezek egyszerűen, könnyen és gyorsan megvalósíthatóak.

Egyszerre sok új terméket kell rögzíteni az OVIP Raktárkezelő programjába? Ezt a funkciót segíti elő a tömeges termék feltöltés!

A tömeges termék feltöltés funkció segítségével egy excel táblából tömegesen tölthetőek fel az új termékek és azok adatai! A funkcióban csak ki kell választani azokat az adatokat, amelyekkel az új termékeket szeretnénk feltölteni, az OVIP Vállalatirányítási Rendszer legenerálja a mintatáblázatot, amelyet csak ki kell tölteni a megfelelő adatokkal, és már tölthetőek is fel az új termékek! Egyetlen feltöltéssel akár 1000 db új termék is rögzíthető!

Az új termékekhez képek is tartoznak? Az OVIP Raktárkezelő programjába ezek is feltölthetőek tömegesen!

Az újonnan feltöltött termékekhez, vagy akár az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben már korábban meglévő termékekhez tömegesen lehet a képeket is feltölteni! Pusztán csak arra van szükség, hogy a képek fájlneveit egy megadott szabályszerűség alapján kell kialakítani, a feltöltendő képeket egy szabványos .zip formátumba össze kell csomagolni, és már mehet is a tömeges képfeltöltés! Egyetlen feltöltés alkalmával akár 100-200 db termékkép is feltölthető egyszerre!

Sok termék adatában, tulajdonságában változás szükséges? Az OVIP Raktárkezelő programjában többféle tömeges termékkezelő funkció is kialakításra került!

Attól függően, hogy milyen jellegű tömeges módosításra van szükségünk, az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben többféle funkció közül választhatunk annak megfelelően, hogy az adott feladathoz melyik funkció az igazán legalkalmasabb! A tömeges termék kezelés funkcióval termékek egy csoportján, vagy akár az összes terméken tudunk különféle változtatásokat végezni, legyen akár az a webshopban eladhatóság, akció kezdetének vagy végének a beállítása, egyik kategóriából másik kategóriába történő áthelyezés, és még nagyon sok adat, tulajdonság is változtatható tömegesen. Az exceles módosítás funkcióval pedig egy előre elkészített excel táblázatból a termékek cikkszámai alapján módosíthatóak a termékek adatai, tulajdonságai. A cikkszám alapján történő módosítás arra is lehetőséget ad, hogy teljesen egyedi szempontok alapján összeállított termékhalmazon hajtsunk végre tömeges módosítást!

Egyszerre sok termék azonnali átárazására van szükség? Az OVIP Raktárkezelő programjában erre is számos funkció áll rendelkezésre!

Termékek tömeges átárazására sok okból lehet szükség, lehet akár az elérni kívánt árréstömeg növelése vagy csökkentése, a beszállító által elvégzett ármódosítások utánkövetése az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben, vagy pedig termékek egy nagyobb csoportján szeretnénk akciót beállítani. Az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben a tömeges árazás funkcióval egyszerre lehet termékek egy csoportján, vagy pedig akár az összes terméken azonnal árat módosítani, akár növelő, akár csökkenő irányban, akár összeg alapon, de akár százalékos alapon is. A cikkszám alapján történő árazás pedig arra ad lehetőséget, hogy egy előre elkészített excel táblázatból a termékek cikkszámai alapján lehessen teljesen egyedileg módosítani a termékek árait. A funkció használata során az OVIP a termékek gyártói cikkszáma alapján is fel tud dolgozni terméklistákat, tehát adott esetben, ha egy beszállító az árváltozásairól csak egy excel táblát küld, akkor az alapján is csak néhány kattintással az adott beszállító termékei azonnal átárazhatóak!

Váratlanul sok termék törlésére van szükség? Az OVIP Raktárkezelő programjában erre is van lehetőség!

Abban az esetben, ha egyszerre sok terméket szeretnénk kivonni a forgalomból, akkor van lehetőség arra is, hogy az OVIP Vállalatirányítási Rendszer terméktörzséből egyszerre sok terméket töröljünk excel táblából, cikkszám alapján. Fontos azonban tudni, hogy az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben a termékek sohasem törlődnek véglegesen, hanem csak egy megjelölést kapnak, amely alapján a továbbiakban ezek a termékek láthatatlanok lesznek a felhasználók számára. Ugyanakkor, ha mégis szükséges egy már törölt termék újbóli használata, akkor a terméket nem szükséges újból rögzíteni az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben, elegendő csak előkeresni a törölt terméket, amelyre természetesen mindig van lehetőség, és csak újra aktiválni kell.

A Raktárkezelő program az OVIP Vállalatirányítási Rendszer szerves része, amelyben megtalálható még számos más hasznos program is!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben a Raktárkezelő program mellett megtalálható még természetesen a Számlázó, a Rendelésfeldolgozó, a Bolti eladó, valamint a Munkanyilvántartó program is, amelyek szerves egységet alkotnak az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben, megkönnyítve ezzel a vállalkozás működési folyamatainak hatékony, automatizált és gyors kezelését, menedzselését is!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer hatékonyságát Ön is bármikor kipróbálhatja, mindenféle kötelezettség nélkül!

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!