OVIP raktárkezelő program automatikus szinkronja UNAS webshoppal

Nagyker szinkron UNAS webshoppal? Az UNAS-->OVIP irányú termékszinkronnal lehetséges!

Talán sokak számára nem újdonság, hogy köztünk és az UNAS között kifejezetten jó szakmai kapcsolat alakult ki az OVIP megalakulása óta.  Ezen hosszú évek során számtalan közös projekten dolgoztunk, melyek az OVIP és UNAS közös fejlődését voltak hivatottak előmozdítani. Tekintettel arra, hogy UNAS webshopos partnereink száma rohamosan nőtt és nő napjainkban is, kiemelt figyelmet fordítunk az UNAS specifikus igények OVIP-on belüli kielégítésére. Ezek az UNAS specifikus igények egyikére reagálva  alkották meg fejlesztőink az UNAS-->OVIP irányú termékadat szinkronunkat, melyet az alábbiakban részletesen ismertetünk! Fejlesztőinknek pedig hatalmas köszönet a fáradságos munkáért!

Hogyan működik az UNAS-->OVIP irányú termékadat szinkron? 

A szinkron működése roppant egyszerű! Az OVIP lekéri az UNAS-tól az ott szereplő új, vagy módosított termékeket és saját rendszerben is létrehozza, vagy módosítja azokat! Mivel az UNAS-->OVIP szinkron logikája szerint a termékadat-kezelés teljes mértékben az UNAS-ban történik, így az OVIP nem küld az UNAS-nak termékadatokra vonatkozó információt, csupán a készletadatok és a rendelések státuszváltásai kerülnek megküldésre az UNAS-nak! 

Az OVIP a következő termékadatokat kéri le az UNAS-tól a szinkron során: 

  • - terméknév
  • - cikkszám
  • - alapár
  • - súly
  • - képek
  • - webshop hosszú és rövid leírás
  • - kategória
  • - árlisták

Milyen előnyei vannak az UNAS-->OVIP irányú szinkronnak? 

A válasz kulcsszavakban: automatizmus, gyorsaság, szabadság! 

Képzelje csak el, mekkora könnyebbség lenne, ha a webáruházában és az OVIP-ban is teljesen automatikusan működne a termékadatok kezelése! Jól hangzik, ugye? Az új szinkronnak hála, az automatizált termékkezelés nem álom többé!  A nagykereskedők az új, vagy módosult termékeiket megküldik az UNAS-nak, ahonnan az OVIP lekéri a termékadatokat és a saját rendszerében azonnal elvégzi a módosításokat! Mindez akár több ezer termék egyidejű létrehozását és módosítását teszi lehetővé! Azt is mondhatnánk, hogy ennek az új szinkronak a létrehozásával megszüntettük a kötöttségeket, hiszen partnereink innentől maguk dönthetik el, hogy vállalkozásuk működésének szempontjából melyik irányú termékadat szinkron (OVIP-->UNAS / UNAS-->OVIP) a legideálisabb és szabadon választhatnak! Fontos, hogy a készletküldést és a rendelések lekérdezését és státuszváltását mindkét szinkronirány esetében az OVIP végzi!

Mik az UNAS-->OVIP irányú szinkron korlátai? 

Ugyan a fentiekben már kifejtettük, hogy a szinkronnal partnereink kezükbe vehetik  az irányítást és ők maguk határozhatják meg a szinkron folyamatoknak az irányát, ugyanakkor fontosnak tartjuk kiemelni, hogy valamelyik irány mellett mindenképpen dönteni kell! Vagy csak  az OVIP-->UNAS , vagy  csak az UNAS-->OVIP irány lehetséges,  a kettő együtt nem megy! Ez egy nehéz és felelősségteljes döntés, de tapasztalt kollégáink szívesen segítenek a döntés meghozatalában!

Ön érdeklődik az OVIP iránt és szívesen kipróbálná ingyenes teszt felületünket?  

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demó felületet is biztosítunk.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!