OVIP Esszenciák – Egyszerűsítsen ütemezett számlázással!

Rendszeres bevételhez nagy segítség az ütemezett számlázás

Olyan szolgáltatása van, amely során meghatározott időközönként újra és újra hasonló számlákat kell kiállítania? Visszatérő és ismétlődő számlázási folyamatok rabolják az idejét? Akkor ne pazarolja feleslegesen az energiáját, állítsa be vállalatirányítási rendszerünkben az ütemezett számlákat és amikor szükséges, állítsa ki egy gombnyomással!

A folyamatos szolgáltatás legnagyobb segítője lehet a számlázó program ezen funkciója, hiszen így vállalatirányítási rendszerünkben teljesen automatizálhatja a számlakiállítását, legyen az havi, negyedéves, féléves vagy éves gyakoriságú.

Hogyan működik?
Kezdjen új bizonylatot, könnyedén, egy kattintással, csak kezdje el beírni Partnere nevét, majd válassza ki a legördülő listából és húzza be minden adatát, amely a számlakészítéshez szükséges.
Jelölje az Ütemezés rögzítését, majd adja meg milyen gyakorisággal szeretné elkészíteni a bizonylatot a számlázó programban. Ütemezett bizonylatok menüpontjában átnézheti eddigi ütemezéseit, módosíthatja napra pontosan a tervezett kiállítást, vagy akár a számlatételeket is.

A beállított ütemezési időpontban megjelenik Önnek az Elkészült bizonylatok menü, itt találhatja a korábban elkészített számlákat, a nyomtatás gombra kattintva pedig ellenőrizheti és egy gombnyomással elkészítheti az aktuális példányt. Így lényegében akár több száz ügyfelet is átláthatóan és pontosan tud kezelni. Dőljön hátra székében, és élvezze számlázó programunk automatizált számlakészítésének előnyeit!

Ugye milyen egyszerű és kényelmes? Ha szeretné Ön is kipróbálni vállalatirányítási rendszerünket és számlázó programunkat, nézzen szét csomagajánlataink között és rendelje meg az Önnek leginkább megfelelőt, vagy keressen minket közvetlenül elérhetőségeinken!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!