OVIP – Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva!

Vállalatirányítás a felhőből!

Szinte naponta találkozunk a felhőalapú szóval, a kifejezés egyre több helyen köszön vissza, ami nem is csoda, hiszen az informatikában évek óta központi szerepet játszik a felhőalapú technika, nem úgy mint a magyar vállalkozások életében. A magyar cégek többsége ugyanis az online vállalatirányítási rendszerrel szemben még mindig a „hagyományosnak” vett telepített szoftverekre esküszik, hatalmas gátat szabva ezzel saját fejlődésüknek is.

Telepített szoftver vs online vállalatirányítási rendszer

Ódákat lehetne zengeni az online rendszerek előnyeiről, és órákon át ecsetelni a telepített szoftverek gyengeségeit és hátrányait, azonban mi most időspóroló módon összeszedtük a legfontosabb különbségeket és sarkalatos pontokat a két rendszer összehasonlításában:

  • Míg a telepített szoftverek mindig adott operációs rendszertől függenek, az online rendszereknél nincsenek megkötések. Mivel interneten telepített szerveren helyezkednek el, csupán internetkapcsolat és egy böngésző szükséges az elérésükhöz
  • Ebből adódóan nincsenek helyhez kötve sem az online vállalatirányítási rendszerek. Cége irányítása nem lesz a munkahelyi asztalához és gépéhez kötve, hiszen telefonról vagy tabletről is elérheti a rendszert, szó szerint bármikor és bárhonnan!
  • Mivel nincs helyi szerver hardver, nincs szükség továbbá szerver szobára, és annak megfelelő hűtésére sem, és nem kell naponta menteni a vállalat adatait különböző adathordozókra, asztali gépeken tárolni azokat, amelyeket vírusirtóval igyekszik megvédeni az illetéktelenektől. Cége adatai és információ sokkal nagyobb biztonságban vannak az online rendszerben, ráadásul a jogosultságokat és hozzáféréseket is Ön szabhatja meg.

 

Egy online vállalatirányítási rendszer használata alapvetően megkönnyíti cége mindennapi működését, egyszerűsíti az adminisztrációt, ezzel időt és nem utolsósorban pénzt is megtakarítva Önnek! Ha szeretne lépést tartani a technológiával és valóban tenne cége fejlesztéséért, tekintse meg saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk moduljait és ajánlatait!

OVIP tipp: Ne aggódjon, szoftverünk bevezetésében is számíthat ránk!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!