OVIP – Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva!

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Hogy történik egy új vállalatirányítási rendszer bevezetése?

Tisztáztuk az ERP fogalmát, megmutattuk hogy milyen előnyei vannak az online vállalatirányítási rendszernek a telepített szoftveressel szemben, így eljött az ideje, hogy megnézzük a gyakorlatban is, pontosan hogyan történik egy ilyen rendszer bevezetése!

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, személyes vagy videóhívásos találkozókra.
Vegyük végig, a gyakorlatban nálunk hogyan működik az OVIP rendszer bevezetése:

  • Az első lépés minden esetben az igényfelmérés – az első találkozónkon átbeszéljük mire van. szüksége a vállalatnak, és ennek függvényében mely moduljaink segítik elő a hatékony munkavégzést és a fejlődést. Kiválasztjuk a cég terveihez és igényeihez mérten legmegfelelőbb csomagot, és bemutatjuk annak moduljait.
  • Ismerkedés a rendszerrel – egy tesztidőszak keretein belül lehetőség nyílik a program kipróbálásra. A leendő felhasználók megismerkednek a rendszer moduljaival, felépítésükkel, a köztük lévő szinkronizációval. A modulokon belül tesztelésre kerülnek a funkciók, hogy a felhasználók átlássák miként fog működni a hétköznapi munkavégzés.
  • Visszajelzés – egy újabb találkozó keretein belül megbeszéljük az élményeket és a felmerülő kérdéseket, végig vesszük és együtt leteszteljük a funkciókat.
  • Bevezetés támogatása – a rendszer bevezetését minden esetben megelőzi a betanítás, a modulok teljes megismerése és magabiztos használatának elsajátítása. Átadjuk a jogosultságokat és megkezdődhet a rendszer éles használata.
  • OVIP a mindennapokban - az élesítést követően sem hagyjuk magára a céget a rendszerrel, hiszen folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült tutorial videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!

 

Az online erp rendszer bevezetésének folyamata lényegesen leegyszerűsödik egy szoftveres rendszer telepítésével szemben, így igencsak tetemes összeget, időt és még helyet is megtakarít a bevezetés.
Amennyiben a cikk elolvasása után, úgy érzi cége megérett egy ilyen rendszer használatára, netalán további kérdések merültek Önben, keressen minket bizalommal!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!