OVIP Esszenciák – Hasznos tippek cégvezetőknek

Vállalatiranyitási rendszer gyártóknak

Gyártókra szabva

Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, módosítottuk csomagajánlatainkat az OVIP kínálatában, így mostantól már kifejezetten Gyártóknak szóló modulcsomag is rendelhető! Milyen programokkal és funkciókkal segíthetjük a gyártók munkáját? Mutatjuk!

1., Az alapok: Raktárkezelő – Gyártás modul – Számlázó

Minden folyamatkezelés alapját adják a fenti modulok, ugyanis:

  • a Raktárkezelőben kezelheti termékeit, bevételezést, kiadást, raktárközi mozgást intézhet, figyelheti a minimum és optimum készletet, leltárt készíthet
  • a Gyártás modulban korlátlan számú receptúrát adhat meg a különböző gyártási és szétszedési folyamatokra, a raktárkezelővel való szinkronizációnak köszönhetően mindig naprakész készletekkel dolgozhat
  • Számlázzon, készítsen bizonylatot pár kattintással, közvetlenül, mindkét modulból!

 

2., Minden(ki) a helyén: Partnerek, Értékesítés, Munkanyilvántartó

Kezelje könnyedén a folyamatokat és annak résztvevőit! A Partnerek modulban tarthatja nyilván ügyfeleit, partnereit, érdeklődőit, akiknek az adatait automatikusan beemelheti a többi modulba is, hogy gyorsabb legyen az adminisztráció! Az Értékesítés modulban az Ön által megadott státuszok szerint rendezheti folyamatban lévő ügyleteit, kijelölheti azok felelőseit és feladataikat, míg a Munkanyilvántartóban az adott tevékenység részleteit vezetheti. Munkalap, számla, költségkalkuláció? Csak egy gombnyomás!

3., Csak átláthatóan: Házipénztár, Kiadások, Bolti modul

Vezesse költségeit, kiadásait átláthatóan: Házi pénztárunkban a készpénzes mozgásokat követheti, a Kiadások modulban ellenőrizheti havi és éves kiadásait, ÁFA egyenlegét, valamint aktuális költségeit. Online bolti modulunkban vonalkód leolvasóval, egyszerű kasszával és raktárkezelő szinkronizációval segítjük az irányítást.

4., A mindennapok segítői: Jegyzetek, Napi feladatok, Dokumentumok

A hétköznapok hősei ezek a hasznos programok, hiszen segítenek mindent fejben tartani! Készítsen korlátlan számú jegyzetet, akkor amikor éppen eszébe jut, majd szabad szavas keresőnkkel azonnal meg is találhatja a keresett feljegyzést. Napi feladatokat prioritás szerint kezelhet online post-it-eken, de felelősöket is adhat hozzájuk és időzítheti is azokat. A Dokumentumok modulban pedig rendszerezve összegyűjtheti a munkavégzés során szükséges iratokat. Ezeknek a moduloknbak hála, elfelejtheti a papírt!

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy érzi ez a csomagajánlat kifejezetten Önnek szól, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!