OVIP Esszenciák – Online oktatás vállalatirányítási rendszerünkben

Online oktatás az OVIP-ban

Bizony, nem kell attól tartania, hogy magára marad egy új vállalatirányítási rendszerrel, hogy nem fogja tudni a raktárkezelő programban a termékfelvitel metódusát, vagy hogy hibázik a számlakiállítás során a számlázó programban. Oktató és útmutató videókkal, valamint folyamatos online supporttal segítjük Ügyfeleinket OVIP vállalatirányítási rendszerük bevezetésében és használatában!

Sokan tartanak egy új vállalatirányítási rendszer bevezetésétől, annak ismeretlenségétől és a felmerülő nehézségektől. A tévhitekkel ellentétben azonban biztosan állíthatjuk, hogy az OVIP-ot bevezetni egyszerű, mert mi célzottan segítünk ügyfeleinknek a modulok és funkcióik megismerésében, hiszen minden modulban megtalálható egy működést bemutató oktató videó.

Az oktató videók nem csak az első betanulásnál lehetnek hasznosak, hanem később is. Mivel bármikor visszanézhetőek, jól jöhetnek azokban az esetekben amikor egy modul olyan funkcióját használják, amit még nem próbáltak, vagy nagyon régen használtak. Két alap programunkban, a raktárkezelő programban és számlázó programban részletes, mindenre kiterjedő oktató videó található, hogy minden egyes funkció kezelése könnyen és gyorsan elsajátítható legyen.

Fejlődik a vállalkozása, bővül a munkavállalók száma? Semmi probléma! Ha jön egy új kolléga, akkor a teljes betanítás meg van oldva, hiszen oktató videóinkon keresztül bárki profi OVIP felhasználóvá válhat.

Ha pedig kérdés, vagy kérés merülne fel a programmal kapcsolatban, folyamatos, online Supportunk áll Ügyfeleink rendelkezésére. Support felületünkön egyszerűen és gyorsan teheti fel kérdéseit, jelölheti azok fontosságát, vagy csatolmányt is tölthet fel, de nyugodtan jelezheti akár a program fejlesztésére irányuló ötleteit is!

 

Szimpatikus a bevezetési stratégiánk? Értékeli a támogatást, a gyors, egyszerű és hatékony megoldásokat? Akkor próbálja ki programunkat ingyen, kérje demó verziónkat elérhetőségeinken! Ismerje meg raktárkezelő programunk lehetőségeit, számlázó programunk funkcióit, vagy a mindennapi munkavégzést segítő irodai programok előnyeit!

 

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!