OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Program bevezetés

Vállalatirányítási rendszer és raktárkezelő program bevezetése? Az OVIP-pal mindez könnyű és gyors!

Sok cégvezető számára nagyon nagy kihívásnak tűnik egy komplex vállalatirányítási rendszer és raktárkezelő program bevezetése. Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer és Raktárkezelő Program bevezetése azonban sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint az elsőre látszik!

Mi pontosan tudjuk, hogy minden program bevezetése nehézségekkel jár!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer fejlesztése során mindig nagy hangsúlyt helyeztünk a könnyű kezelhetőségre, az átlátható felület kialakítására, hogy a program használata minél egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb legyen. Természetesen azonban ügyelünk arra is, hogy ez ne a gazdag funkcionalitás rovására történjen.  Ugyanakkor az is teljesen természetes, hogy egy új felhasználó számára nem egyértelműek kezdetben az egyes funkciók kezelése és működése, illetve az is természetes, hogy az új felhasználók a program mélyebb működési elveit és összefüggéseit még nem látják át. Mi ezt pontosan tudjuk, ezért a betanulási folyamatot amennyire csak lehet, megpróbáljuk megkönnyíteni új ügyfeleink számára!

Súgó videótárunkból a program kezelése és működése könnyen és gyorsan megismerhető!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer minden programjában, különösen a Raktárkezelő, Számlázó, Rendelésfeldolgozó és Munkanyilvántartó programjaiban mindenhol megtalálható a "Súgó" menüpont, amelyre kattintva megjelennek az adott programhoz tartozó súgó videók. Ezek a videók rövidek, lényegre törőek, így néhány perc alatt hasznos ismeretekre lehet szert tenni. Egyáltalán nem szükséges egy terjedelmes felhasználói kézikönyv átolvasása, vagy abban egy-egy funkció leírásának kikeresgélése, amely egyrészt nem lenne hatékony, másrészt pedig nagyon sok időt venne igénybe.

Nagyon fontos továbbá az is, hogy a program felhasználói felületén a legfontosabb ismeretek mindig megjelennek, akár közvetlenül a felületen, akár a felületen elhelyezett apró információs jelecskére kattintva. Így a szükséges ismeretek azonnal elérhetőek mindenféle keresgélés nélkül is.

A Support felületünkön bármikor jelezheti felénk kérdéseit, ötleteit, észrevételeit is!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben minden felhasználó számára elérhető a Support felület, amelyen bármikor jelezhetőek felénk a kérdések, ötletek, észrevételek. Törekszünk arra, hogy minden kérdésre mielőbb választ adjunk, de legkésőbb 1 munkanapon belül. A megküldött kéréseket, kérdéseket mindig priorizáljuk, így ha valakinek gyors segítségre van szüksége, akkor azokat a kéréseket, kérdéseket mindig előre vesszük, hogy a felhasználók munkáját a lehető legnagyobb mértékben elősegítsük! Minden kérést, kérdést egyedileg megvizsgálunk, nem küldünk sablon választ egyetlen felhasználónak sem!

Van lehetőség igénybe venni a betanítási szolgáltatásunkat is!

Abban az esetben, ha egy új ügyfél szeretné, akkor van lehetőség kedvező áron igénybe venni az OVIP Vállalatirányítási Rendszerrel kapcsolatos betanítási szolgáltatásunkat is! Többféle betanítási csomagot állítottunk össze, amely közül az ügyfelek ki tudják választani azt, amely számukra a legmegfelelőbb, de egyedi betanítási csomag is kérhető. Nagyobb vállalkozások számára javasoljuk a betanítási szolgáltatásunk igénybevételét, mert így a betanulási idő jóval rövidebb az új felhasználóknak, és az OVIP Raktárkezelő, Rendelésfeldolgozó és Számlázó programjainak használatával a munkafolyamatok sokkal hatékonyabban elvégezhetőek, ezáltal a betanításra fordított költség nagyon gyorsan meg is térül!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer minden vállalkozás számára hatékony vállalatirányítási alternatívát nyújt!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő, Számlázó, Munkanyilvántartó és egyéb programjai mind a kis- és nagykereskedők, mind pedig a szolgáltatók számára hatékony segítséget tud nyújtani kereskedelmi és szolgáltatási folyamataik kezelésébem, menedzselésében!

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!