Gyors beszerzés a Beszerzés modulban az OVIP vállalatirányítási rendszerben.

Villámgyors beszerzés a „Beszerzés generátorral”

Mi az a beszerzés generátor?
OVIP-ban lehetőség van a „Beszerzés” modulban a terméket egy okos generátor segítségével beszerezni úgy, hogy a fogyásokat az eladási trendek figyelembe vételével, egy ajánlást tesz, hogy mely termékekre van szükség a raktárban. A beszerzőnek segítséget nyújt, hogy ne kelljen minden terméket külön ellenőrizni. Ezzel lehetőséget biztosít, hogy beérkező rendeléseket ki tudjuk szolgálni.

Mitől lesz villámgyors egy beszerzés?
Az ajánlott terméket egy kattintással be tudjuk szerezni, így a beszerzési folyamatokat felgyorsítja és optimalizálja.

Egy levezetésével szeretnénk szemléltetni mitől is válik villámgyorssá:
Általános beszerzés esetén a termékeket egyesével szükséges rögzíteni illetve a termék adatlapján a statisztikát megvizsgálva és a rendelési igényeket felmérve szükséges megadni a beszerezni kívánt mennyiséget, amely sok időt vesz igénybe.
Azonban a generátor segítségével a listában összesítve megjelennek a beszerezni kívánt tételek és mennyiségek, amelyet a vállalatirányítási rendszer számol ki és csak kijelölésük szükséges és a bizonylatot azonnal el tudjuk készíteni.

A generátor három különböző viszonyítás alapján készít ajánlást részünkre:
1. Optimális készlethez
2. Minimális készlethez
3. Nullához

 

 1. 1. "Raktárkezelő" modulban a termék adatlapján lehetőség van megadni azt az optimális mennyiséget, amelyet a generátor figyelembe tud venni.
  Az optimális mennyiség az a mennyiség, amely alapján a rendeléseket kényelmesen ki tudjuk szolgálni és egy vártnál nagyobb rendelés esetén is teljes a kiadhatóság.
 • - Az optimális készletmennyiség és a feltöltési szintek meghatározása az eladási adatok és az eladási trendek figyelembevételével javasolt megadni.
   
 1. 2. "Raktárkezelő" modulban a minimális készlet elve azt jelenti, hogy csak annyi készletet tartunk a raktárban, amennyire feltétlenül szükség van a működéshez vagy az ügyfélkiszolgáláshoz, ezzel minimalizálva a készlet költségeket és a helyigényt.
 • - A Beszerzőnek segítséget nyújt, a beszerzési költségek minimalizálásában és a készletkezelési költségek csökkentésében a minimális készlethez viszonyított stratégiák alkalmazásával.
   
 1. 3. A nullához viszonyított készlet esetében, arra törekszünk, hogy a készletet minimálisra csökkentsük, és csak akkor generáljon termékeket, amikor a vásárlók megrendelik azokat. Ezáltal csökkenthetjük a készleteik költségeit és helyigényét, valamint javíthatjuk a készletek forgási sebességét.
 • - A rendszer nyomon követi és felügyeli a készleteket, figyelembe véve az eladásokat, a visszatérítéseket és más készletmozgásokat.
 • - Beszerzőnek segítséget nyújt a beszerzési költségek minimalizálásában és a készletkezelési költségek csökkentésében a nullához viszonyított készlet elveinek követése révén.
   

Összegezve: a beszerzési generátor alkalmazása a „Beszerzési” modulban hatékony és gyors beszerzést biztosít a beszerzőnek.

Érdekli az OVIP Vállalatirányítási Rendszer? Ismerje meg az összetett funkciókat!
Az OVIP-ban említett „Beszerzés” és „Raktárkezelő” modulokon kívül még számos további modult és programokat tartalmaz, melyek segítségével optimalizálhatja és felgyorsítja a vállalkozása működését!
Ha felkeltettük érdeklődését, igényelje ingyenes tesztfelületünket, és próbálja ki programunkat kötelezettségek nélkül!

További jó munkát kíván az OVIP csapata!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!