OVIP - Készletnyilvántartó program online vállalatirányítási rendszerünkkel

A készletkezelés magasiskolája!

Az OVIP online készletkezelő programja új szintre emeli a vállalkozások készletnyilvántartását! Legyen szó a szabadkészlet vagy a valós fizikai készlet nyilvántartásáról, az OVIP mindkét esetben tűpontos készletadatokkal szolgál!

Tudja meg egy gombnyomással, miből mennyit kell rendelnie!

Tudja meg egy gombnyomással, miből mennyit kell rendelnie!

A manuális készletnyilvántartás és az időigényes papíralapú számítások ideje lejárt! Az OVIP beszerzés generátorával már egy gombnyomással lekérheti a optimális készlethez szükséges készletmennyiséget és már küldheti is a megrendelését a nagykernek! Beszerzés még sosem volt ilyen egyszerű!

Készletre vételezés néhány kattintással!

Készletre vételezés néhány kattintással!

A beszállító meghozta az árut? Bevételezzen Excel táblával tömegesen és spóroljon időt az OVIP készletkezelő programjával! A gyorsaság nálunk nem megy a minőség rovására, hiszen végeredmény mindig ugyanaz marad: tűpontos készletadatok.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!
Naprakész készletadatok online és fizikai boltjaiban egyaránt!

Naprakész készletadatok online és fizikai boltjaiban egyaránt!

Készletkezelő programunk értékesítési helytől függetlenül pontosan vezeti a szabadkészlet és valós készlet nyilvántartását, így a webshopos vásárlók és a boltban dolgozó eladó kollégák is mindig a legfrissebb készletadatkat láthatják!

Szupergyors leltárazás!

Szupergyors leltárazás!

Eljött a leltárazás ideje? Együtt gyorsabban megy! Leltározzanak csoportosan telefonról, vagy akár tabletről, a készletkezelő program folyamatosan frissíti az aktuális állapotot, így gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a folyamatot.

Az OVIP készletkezelő programjában a fentieken túl még számtalan, az összetettebb készletnyilvántartást segítő funkció is megtalálható. Tudjon meg többet készletnyilvántartó programunkról, vagy kérje ingyenes teszt fiókját még ma!